Veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat je altijd snel en duidelijk antwoord krijgt op vragen. De meeste gestelde vragen en vind je hieronder.

Wij leveren doorgaans een ontwerpvoorstel aan binnen 1 – 3 werkdagen. Voor grotere opdrachten zoals een website, magazine etc. hanteren wij een periode van max. 2 weken.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we je kunnen verbazen, leveren wij 1 ontwerp aan. Na aanlevering van het ontwerp zijn 2 revisie rondes inbegrepen.

Veel bedrijven houden de diensten die zij aan hun klanten leveren volledig in hun bezit, hier zijn wij het niet mee eens. Het is namelijk jouw bedrijf, dus alles waar jouw logo op staat, is ook jouw eigendom. Na het ontwerp krijg je volledige rechten over jouw ontwerp. 

Het kan soms overhoopt voorkomen dat ons ontwerp toch niet helemaal jouw smaak is. Geen stress, in dit geval leveren wij kosteloos een nieuw ontwerp aan.

Voor grafische vormgeving hanteren wij een uurtarief van € 75,- ex. btw. en voor DTP werkzaamheden een uurtarief van € 55,- ex. btw. Wij maken altijd een offerte op maat per opdracht, dit in voordeel van de klant.

Bij een offerte op maat geldt een aanbetaling van 25%. Bij enkele opdrachten hoef je pas te betalen nadat het product volledig is afgeleverd.

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen?

Bel ons of stuur gerust een appje of mailtje!