“Wij zien dit niet als werk, maar als onze passie”

Welkom bij The Design Club

Wij zijn het gezicht van een stel hele gepassioneerde en gemotiveerde ontwerpers. Wij vinden het fantastisch om mooie ontwerpen te maken en deze terug te zien in het dagelijkse leven. Samen met jouw visie en onze creativiteit zorgen wij ervoor dat je ontwerp perfect uitgewerkt wordt. Wij zorgen niet alleen voor een lach op jouw gezicht, maar ook op die van jouw klanten.

The Design Club in het kort

High-end en betaalbaar design

 10 jaar ervaring in vormgeven

 Jouw visie perfect vertaald naar een ontwerp

 Persoonlijk contact met een ontwerper

 

Hoe wij de beste service bieden

Persoonlijk contact is wat wij écht belangrijk vinden. We kijken niet alleen naar wat mooi is, maar ook wat effectief is voor de doelgroep die jij voor ogen hebt en zo dus meer klanten en meer omzet binnen haalt. Wij komen dus graag bij jou langs om te sparren over hoe we dit voor jou gaan realiseren.

Ons team van creatievelingen

Murkie Peeters

Murk Peeters

Grafisch vormgever

Jeffermans 2

Jeffrey De Wild

Grafisch vormgever

Martha

Martijn De Hingh

Finance

Harskie2

Harro Meijer

Planner

Veelgestelde vragen

Wij leveren doorgaans een ontwerpvoorstel aan binnen 1 – 3 werkdagen. Voor grotere opdrachten zoals een website, magazine etc. hanteren wij een periode van max. 2 weken.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we je kunnen verbazen, leveren wij 1 ontwerp aan. Na aanlevering van het ontwerp zijn 2 revisie rondes inbegrepen.

Veel bedrijven houden de diensten die zij aan hun klanten leveren volledig in hun bezit, hier zijn wij het niet mee eens. Het is namelijk jouw bedrijf, dus alles waar jouw logo op staat, is ook jouw eigendom. Na het ontwerp krijg je volledige rechten over jouw ontwerp. 

Het kan soms overhoopt voorkomen dat ons ontwerp toch niet helemaal jouw smaak is. Geen stress, in dit geval leveren wij kosteloos een nieuw ontwerp aan.

Voor grafische vormgeving hanteren wij een uurtarief van € 75,- ex. btw. en voor DTP werkzaamheden een uurtarief van € 55,- ex. btw. Wij maken altijd een offerte op maat per opdracht, dit in voordeel van de klant.

Bij een offerte op maat geldt een aanbetaling van 25%. Bij enkele opdrachten hoef je pas te betalen nadat het product volledig is afgeleverd.

Benieuwd geworden naar ons werk?

Bekijk hier dan de parels van ons werk!